Om oss

Bredablick startade sin verksamhet i huset Breidablick på Linnégatan i Limhamn, Malmö

Vår bakgrund

När Bredablick startades 2009 i en villa i Limhamn, gjordes det med visionen att utmana branschens traditionella arbetssätt och metoder och bli Sveriges bästa förvaltare – med fokus på proaktivitet, kvalitet och en stark kundrelation!

12 år senare har vi ett tydligt kvitto på att filosofin fungerar. Vi arbetar med samma vision och fortsätter utmana, men idag som ett av Sveriges största förvaltningsbolag! Varje förening som tillkommit som kund är ett kvitto till oss alla, ett kvitto på att vårt engagemang och service gentemot våra kunder uppskattas.

Bredablick - ett namn som speglar vår målsättning

Namnet Bredablick, eller Breidablick, härstammar från den nordiska mytologin och var namnet på guden Balders boning – vida omtalad som det fagraste av ställen där klokhet och prydlighet rådde.

Namnet speglar Bredablicks målsättning - att genom smart och effektiv fastighetsförvaltning vårda fastigheter på ett hållbart sätt och öka trivseln för dem som bor och vistas i dem.

Så här jobbar vi på Bredablick

Vi är proaktiva

Vi är förutseende och agerar proaktivt i stället för att anpassa oss till en situation eller invänta att något ska hända.

Vi tar ansvar

När vi får en uppgift utför vi den med kvalitet. På Bredablick tar vi ansvar - vi tappar aldrig bollen utan vi håller vad vi lovar.

Vi är transparenta

Ett seriöst företag har inga dolda agendor. Våra kunder får full insyn i allt vi gör. Vi arbetar alltid med tydlighet och utan överraskningar.

Vill du jobba hos oss?

Vill du vara en del av en stor gemenskap, och samtidigt få möjlighet att utvecklas? Då är vi arbetsgivaren du söker!

Kontakta oss

Vi satsar på egenanställd personal

Många av våra branschkollegor anlitar underentreprenörer för städtjänster och fastighetsskötsel. Det gör inte vi. Vi gör precis tvärtom. Genom att ha egen personal säkerställer vi att de som arbetar för oss har bra anställningsvillkor, ergonomisk utrustning, möjlighet att påverka sin arbetssituation och tryggheten hos en arbetsgivare som månar om sina anställda.

För våra kunder innebär det mindre risk för glapp i kommunikationen mellan kund, ansvarig förvaltare och den som utför ett visst arbete. Det innebär också en kvalitetssäkring av den tjänst vi levererar. Dels eftersom vi själva har kontroll över det arbete som utförs, dels eftersom vi ser till att våra medarbetare har relevant och aktuell kunskap och de resurser som krävs. Dessutom är vi övertygade om att människor som känner sig uppskattade och väl behandlade av sin arbetsgivare också utför ett bättre arbete.

Vår historia

2009

Bredablick grundas

Bredablick startade sin verksamhet i huset Breidablick på Linnégatan i Limhamn, Malmö

2012

Bredablick Fastighetspartner startar

2014

Vi etablerar oss i Stockholm och Göteborg

2016

Förvärv av Lamaro och etablering i Helsingborg

2020

Förvärv av Upplands Fastighetsservice och etablering i Uppsala

2022

Vi blir 750+ medarbetare och har 12 kontor runt om i landet

Etablering bland annat i Halmstad, Jönköping och Linköping, samt förvärv av UBC och Keyline.

2023

Bredablickgruppen blir en del av PHM Group

En del av Bredablickgruppen

Bredablick Förvaltning ingår i Bredablickgruppen. Varje bolag i Bredablickgruppen har en viss inriktning på sina kompetenser som kompletterar varandra, och tillsammans har vi en unik bredd. I Bredablickgruppen ingår:

"/>
Personalporträtt

Avin Mohammed - "Att vara en del av Bredablick är en stolthet för mig"

"Jag som anställd trivs bra, och jag känner att jag utvecklas och kan bidra. Jag kan säga att vår företagskultur är starkt bidragande till trivsel, lojalitet, kundnöjdhet och utveckling."

Läs mer

Vi är en del av PHM Group

Vi är en PHM-partner – en del av PHM Group. PHM Group är en nordeuropeisk koncern inom fastighetsservice med uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av branschens bästa bolag med samma värderingar och motiv: företagaranda och en ansvarsfull och pålitlig verksamhet. Med PHM behöver du inte välja mellan den trygga lokala eller den stora nordiska aktören. Hos oss får du det bästa av båda!

Tillsammans med våra systerbolag inom koncernen kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning!

Läs mer om PHM Group