Hamed Hashemi – Fastighetsskötare

Hamed - fastighetsskötare på Bredablick Förvaltning

Hur ser din resa inom Bredablick ut? 

Jag började jobba på Bredablick 2021, då som trädgårdsmedarbetare. Jag körde maskiner och robotgräsklippare. Efter ett år bytte jag roll och blev istället fastighetsskötare. Jobbet som fastighetsskötare är både roligt och utvecklande. Det är ett jobb som passar mig jättebra, och är den perfekta utmaningen för mig som tycker om att få vara händig och gillar att ta ansvar.

Vad gör man som fastighetsskötare rent konkret och praktiskt? 

Fastighetsskötaren är styrelsens ögon ute i fastigheten, och den som ser till att allt fungerar. Som fastighetsskötare arbetar man med skötsel av fastigheter samt hanterar felanmälningar.  Man utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter.

Vad behöver man kunna för att vara fastighetsskötare?

Att arbeta med fastighetsskötsel innebär ett stort mått av praktiskt arbete. Det lär man sig bäst på arbetsplatsen, vilket jag har gjort. Det har format mig till en självgående och kunnig problemlösare som ser vad som behöver åtgärdas.

Vad motiverar dig mest i ditt arbete? 

Det bästa jag vet är att lösa problem och göra kunderna nöjda, och på så sätt bygga upp ett förtroende.

Vad är den största utmaningen i ditt arbete? 

Att jobba med fastighetsskötsel är ett varierande arbete som innebär olika utmaningar varje dag. Många gånger får man använda sin egen förmåga och kreativitet för att hitta lösningar på problem som kan uppstå, vilket kräver kvalitétstänk och noggrannhet.

Vilket är ditt bästa minne från Bredablick? 

Resan till Malmö tillsammans med mina kollegor för årsfesten som vi hade år 2022. Jag aldrig kommer glömma den!

Vad tycker du är det bästa med att arbeta på Bredablick? 

Först och främst mina kollegor som jag trivs jättebra med. De är de bästa kollegor som finns! Sedan är jag väldigt nöjd med att jag har fått en otrolig möjlighet att växa i min roll. Min närmaste chef har verkligen tillåtit mig att utvecklas och få ta ansvar .

Senast uppdaterad: 3 April 2024

Fler porträtt

Nahir Staifo – teknisk förvaltare

Publicerad: 2 July 2024

Vad har du för akademisk bakgrund/utbildningar?  Yrkesutbildning Fastighetsförvaltare 2,5 år på Fastighetsakademin. Hur kom det sig att du blev teknisk förvaltare? Jag har alltid stimulerats av arbeten där man ständigt utmanas och där varje dag är olik den andra. Som fastighetsförvaltare behöver du vara kreativ och effektiv då du ofta stöter på nya problem som tvingar dig […]

Läs mer

Robin Axelsson – reparatör

Publicerad: 28 September 2023

Hur kom det sig att du blev reparatör på Bredablick? Det började faktiskt med ett sommarjobb. Jag sommarjobbade som fastighetsskötare och trivdes väldigt bra med arbetsuppgifterna. Efter sommaren fick jag fast anställning som fastighetsskötare på det företaget. 2018 började jag som fastighetsskötare på Bredablick, och eftersom jag är ganska händig och gillar att lösa problem […]

Läs mer

Avin Mohammed – driftledare inom lokalvård

Publicerad: 7 June 2023

"Lokalvård är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna, men även från dag till dag. Det kan vara att moppa ett trapphus en dag, köra med maskin i ett stort garage dagen efter eller putsa fönster annan dag."

Läs mer
←   Föregående
Nästa  →