Våra tjänster

Med Bredablick som samarbetspartner säkerställs ett långsiktigt välmående för både fastighet och boende. Oavsett om ni behöver hjälp med den löpande redovisningen, fastighetsskötseln eller större byggprojekt kan Bredablick erbjuda tjänster med specialistkompetens inom varje område. För att läsa mer om Bredablicks tjänster klicka på det område ni är intresserade av.

Ekonomisk förvaltning Bredablick Förvaltning erbjuder ekonomisk förvaltning åt bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och fastighetsbolag. Vår förvaltning utformas efter våra kunders specifika behov för att vara den flexibla förvaltare som vi vet att bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kräver idag. Genom proaktiv och personlig förvaltning fungerar vi som kundens ekonomiavdelning, både med administration och rådgivning.
Teknisk förvaltning Att vårda och sköta sin fastighet säkerställer ett hållbart fastighetsägande. Med den rätta tekniska förvaltningen i allt från trädgårdsskötsel till städning ökar boendetrivseln samtidigt som fastigheten får en god driftsekonomi. Som kund kan man enkelt följa allt som händer i fastigheten via Bredablicks webportal.
Byggprojekt Byggprojekt kräver både en gedigen upphandling och en grundlig projektledning för att resultatet ska bli det bästa. Oavsett var i denna process ni befinner er eller vilket projekt det gäller kan Bredablick erbjuda den kunskap som krävs för bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat resultat. Bredablick upprättar underhållsplaner till våra kunder som är en förutsättning för att säkerställa såväl god ekonomisk förvaltning som kontroll över den långsiktiga driften. Byggservice Med allt från målningsarbeten, elarbeten, plattsättningar och ombyggnationer till försäkringsskador är behovet av byggservicetjänster ständigt återkommande i en fastighet. I detta arbete är det viktigt att ha en trygg samarbetspartner. Bredablick kan erbjuda högkvalitativa byggservicetjänster till såväl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som till medlemmar och hyresgäster.