Gör karriär i Sveriges snabbast växande förvaltningsbolag

Starta din karriär på Bredablick så ges du möjligheter få andra bolag kan erbjuda. Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget ska bidra till nöjda kunder och utveckling av bolaget. Om du uppskattar en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv kommer du att trivas hos oss.

Ekonomisk förvaltning

Klicka på respektive tjänst för att se annonsen.

Malmö
Redovisningsekonom sökes
Timanställning för ekonomistudenter
Kundansvarig ekonom sökes
Teknisk förvaltning

Klicka på respektive tjänst för att se annonsen.

Malmö
Trädgårdsarbetare för säsongsarbete sökes
Uthyrare sökes
Marknad och försäljning

För tillfället har vi inga lediga tjänster ute inom marknad och försäljning, men skicka gärna in en spontanansökan nedan vid intresse för framtida möjligheter.

Spontanansökan Trivs du i en arbetsmiljö med ett högt tempo, drivs av att ständigt utvecklas och värdesätter möjligheten att påverka på ett tidigt stadium? Skicka då in din spontanansökan till oss redan idag!
Min karriär på Bredablick
Att börja som timanställd för att sedan ta steget till anställd var en perfekt resa för mig. Dels att skolan varvades med jobb men att jag även utvecklades och fick nya arbetsuppgifter varje vecka. När jag påbörjade min anställning efter min examen var jag redan insatt i mina arbetsuppgifter och kunde köra igång för fullt direkt. Det är snart fem år sedan jag satte min fot på Bredablick för första gången och min personliga utveckling har inte stått stilla en dag.
- Annie Rapp, chef för redovisningsekonomerna